ING Creatives 2019

2019 Festival Schedule

09:00 - 12:00
Workshops
Prototype for the Future
Jun Kamei
3 hours total
12:00 - 12:15
Break
15 minutes
12:15 - 13:15
Talks
13:15 - 14:00
Lunch Break
45 minutes
14:00 - 15:10
Talks
15:10 - 15:30
Break
20 minutes
15:30 - 18:30
Workshops
Building with Gravity
Michael Szivos
3 hours total
Arabic Monogram Branding
Kristyan Sarkis
3 hours total
18:30 - 18:50
Break
20 minutes
18:50 - 21:50
Workshops
Bubbles, Building and Structure Making
Michael Szivos
3 hours total
09:00 - 12:00
Workshops
12:00 - 12:15
Break
15 minutes
12:15 - 13:15
Talks
13:15 - 14:00
Lunch Break
45 minutes
14:00 - 15:10
Talks
15:10 - 15:30
Break
20 minutes
15:30 - 18:30
Workshops
Modular Arabic Design
Kristyan Sarkis
3 hours total
18:30 - 18:50
Break
20 minutes
18:50 - 21:50
Workshops
Building with Biomimicry
Jun Kamei
3 hours total
Pitch Like an Emmy Winner
Nicole Hendrix
3 hours total
Master Editorial Illustration
Marta Cerdà
3 hours total
09:00 - 12:00
Workshops
12:00 - 12:15
Break
15 minutes
12:15 - 13:15
Talks
13:15 - 14:00
Lunch Break
45 minutes
14:00 - 15:10
Talks
15:10 - 15:30
Break
20 minutes
15:30 - 18:30
Workshops
Build Your Own Model Robot
Josh Herman
3 hours total
Identity Design: For a Personal Cause
Natasha Jen
3 hours total
Storytelling for a Brand
Nicole Hendrix
3 hours total
18:30 - 18:50
Break
20 minutes
18:50 - 21:50
Workshops
A Marvel-ous Look at Characters
Josh Herman
3 hours total
Designing A Lettering Drop Cap
Marta Cerdà
3 hours total
buy tickets